Favori Pirlanta 2011 Koleksiyonlari

Yeni yılın “Favori” rengi kırmızıyla mükemmel uyum yakalayan pırlanta ve tüm dikkatleri ışıltısıyla üzerine çeken elmas taşlar... Favori’nin yılbaşı için hazırladığı özel setlerle kadınlar yeni yılı değerli taşların parıltısıyla karşılıyor.

Favori yılbaşına özel tasarladığı setlerinde kıymetli taşları altınla buluşturdu. Beğeni dolu bakışları üzerine çekmek isteyen kadınlar için tasarlanan setler yeni yılın en sevilen takıları arasındaki yerini aldı. Yeni yılın temsili rengi kırmızının tüm albenisini üzerinde taşıyan yakut taşlı set yılbaşı akşamını renklendirmek isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Etrafı minik pırlanta taşlarla donatılmış damla şeklindeki yakut taşlardan oluşan set, kolye, küpe ve yüzüğüyle görenleri kendine hayran bırakıyor.

Favori 2011 Yakut SetFavori 2011 Yakut Set

Favori’nin yılbaşı ürünleri arasındaki yerini tüm asaletiyle alan elmas takılar ise kadınların vazgeçilmezi oldu. Kıyafet üzerinde aksesuar taşımayı sevenlerin gözdesi olan elmas broş parlaklığıyla ilgi görürken, yine elmas taşların yoğun olarak kullanıldığı küpe ve kolyeden oluşan elmas set de ihtişamıyla dikkatleri kendine çekiyor. Setin en şık parçası olan küpeler iç içe geçmiş ve hareket edildiğinde yerinden oynayan elmas taşlarıyla farklılık yaratıyor.

Favori 2011 Elmas SetFavori 2011 Elmas Set

İstanbul 2010’un koleksiyonu da Favori’den

Favori’nin, İstanbul’un tarihi güzelliklerini, büyüleyici manzarası ve eşsiz doğası ile harmanlayarak 2010 yılına özel hazırladığı İstanbul Koleksiyonu, 2010 Avrupa Kültür Başkenti ajansı tarafından onaylanarak, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Koleksiyonu seçildi. Tarihi mekanları, doğası ve mimarisiyle İstanbul’un betimlendiği tam 180 farklı tasarımın yer aldığı koleksiyonda günlük kullanılabilecek takılar kadar özel günler için hazırlanan çarpıcı aksesuarlar da dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok: