Favori Ogretmenler Gunu Koleksiyonu

Özel günler için tasarladığı ürünlerle özel anları daha da anlamlı kılan Favori bu kez de öğretmenine şık ve değerli bir hatıra bırakmak isteyenler için tasarladı.. Öğretmenler Günü’ne özel ürünleriyle Favori, 24 Kasım’ın kutsal anlamına zarif çizgileriyle renk katacak. Favori’nin bayan ve erkek öğretmenler için özenle tasarladığı takılar hem kıymetli bir armağan hem de önemli bir hatıra niteliği taşıyor...

Favori Bileklik Modelleri

Sarı altının renkli taşlarla uyumunu bileğinde taşımak isteyen öğretmenler 24 Kasım’a özel tasarlanan bilezikleri çok beğenecek. İç içe geçmiş ince halkalardan oluşan bilezikler mavi taşların şıklığı ile sade bir görünüm yaratıyor.

Favori Kupe Modelleri

Küpe tutkunu olup, kulaklarını süslemeyi seven öğretmenler için Favori’nin beyaz altından yapılmış çiçek motifli küpeleri birebir.. Beyaz parlak taşların motiflere verdiği parlaklıksa gözalıcı bir görünüm yaratıyor.

Favori Kol Dugmesi Modelleri

Favori erkek öğretmenleri de bu özel gününde unutmadı. Tasarladığı sade ve şık kol düğmeleriyle Favori beyaz altının siyah ve mineyle uyumunu gözler önüne seriyor.

Hiç yorum yok: