Goldas Yeni Reklam Kampanyasi

Takıyı sadece takı olmaktan çıkarıp, zarafet, asalet, tutku ve romantizm ile bütünleştiren Goldaş Bu aralar yeni reklam kampanyalarıyla adından bir hayli söz ettiriyor. Reklâmda benimsedikleri konsept de romantizm ve tutku üzerine olan Goldaş Pırlanta bu reklam filmi çekimlerinde oldukça tanınmış bir model olan İspanyol top model Susana Moreno ile çalışmış. Susana Moreno'yu bu güzel karelerde fotoğraflayan ünlü fotoğrafçı ise Türkiye'de ve yurtdışında oldukça başarılı çalışmalara imza atmış olan Koray Birand.

Goldas Reklam Yuzu Susana Moreno

Reklam filminde romantizm, tutku ve asalet ön plana alındığı için daha çok canlı renklerde kıyafetler kullanılmış ve ön plana çıkarılmış. Daha çok tutkunun tescilli rengi olan kırmızının kullanıldığı giysiler Goldaş'ın mükemmel tasarımlarıyla birleştirilmiş.

İki gün boyunca Susana Moreno ile devam eden çekimler oldukça başarılı sonuçlanmışa benziyor. Goldaş'ın tanıtımını yaptığı bu koleksiyonda her zamanki gibi altın, gümüş, pırlanta ve doğal taşların kullanılmasının yanı sıra deri, kauçuk ve kumaş gibi farklı malzemelerde kullanılmış. Son zamanlarda oldukça sıra dışı ve çekici tasarımlara imza atan Goldaş Bu reklam filmiyle de bunu kanıtlıyor aslında. Sizde bu özel tasarımlarla kendinizi özel hissetmek istiyorsanız Goldaş mağazalarına uğramanızı tavsiye ederim.

Hiç yorum yok: