Adil Mücevher'den Aşk Pırlantası

Adil mücevher'in farklı kültürlerden esinlenerek yarattığı bir yüzük modelidir. İç içe geçmiş değerli taşlardan oluşan bu yüzük Osmanlı kültürünün etkisinde kalmış görünüyor. Koleksiyonun tasarlanması sırasında Lava tarzından etkilenildiği belli olan bu tasarım gerçekten çok şık.

Aşkın enerjisi olarak nitelendirilen Lava tarzını açıklamak gerekirse, dediğimiz gibi aşkın güçlü enerjisiyle bütünleşen ve iç içe geçmiş farklı formlardan oluşan pırlanta tasarımlar Lava olarak adlandırılmakta. Adil Mücevher'in sahibi Adil Temizler bu koleksiyonu tasarlarken Lava tarzından esinlendiğini söylediği gibi aşkın gücünü simgeleyen bu tarzı düşündüğünde aklına gelen ilk şey Osmanlı döneminde yaşanan büyük ve güçlü aşklar olmuş. Bu sebeple bu koleksiyonda esinlenilen baş şey Osmanlı kültürü olmuş. Bu kültürle bütünleşen inanılmaz güzellikteki bu taşlarla harika bir tasarım oluşturan Adil Mücevher ortaya çıkan sonuçtan çok memnun.

Adil Mücevher Lava tarzı pırlanta yüzük modeli

Adil Mücevher Lava tarzı pırlanta yüzük modeli

Değerli taşların çekiciliğiyle ve aşkın o büyük enerjisini yansıtan modelleriyle bayanların başını döndürecek olan bu güçlü tasarımlar takanların kendilerini Binbir Gece Masallarında hissetmesine yol açacağa benziyor. Mükemmel tasarımıyla alışagelmiş altın yüzük modellerinden bir hayli farklı olan bu tasarımlar kesinlikle görülmeye değer.

Hiç yorum yok: