Bright Koleksiyonu - Tekin Seyrekoglu

1963 yılından bu yana kuyumculuktaki büyük çıkışlarıyla adından söz ettiren Tekin Seyrekoğlu şimdide yepyeni bir koleksiyonla karşımıza çıkıyor. Yıllardır şık ve asil tasarımlarıyla Amerika, Türkiye ve Asya kıtalarında oldukça büyük mağazalara satış yapan Tekin Seyrekoğlu'nun bu tasarımınında oldukça beğenileceğini düşünüyorum.

Altını gizemli bir güç olarak gören ve sunabildikleri en güzel şekilde bunu alıcılarına sunmak isteyen Tekin Seyrekoğlu bu koleksiyonunda da bu gizemli gücü kullanarak harika bir tasarım çıkarmış.

Tekin Seyrekoğlu Kuyumculuk Bright Koleksiyonu

Tekin Seyrekoğlu Kuyumculuk Bright Koleksiyonu


Altının ışıltısını siyahla harmanlayıp kullanan Tekin Seyrekoğlu Kuyumculuk gerçekten güçlü ve feminen bir tasarım yaratmış. Bayanların gerçekten çok beğeneceği bu tasarım bir kolye, bir küpe, bir yüzük ve kelepçe den oluşuyor.

Oldukça şık bir tasarım olan bu set te Tekin Seyrekoğlu kuyumculuk modern çizgileri ve farklı modelleri bir araya getirmiş. Siyahla birlikte altını mineyle süsleyen Tekin Seyrekoğlu tasarımı bu setin adı Bright Koleksiyonu.

Gerçekten adı gibi ışıltılı ve çekici bir görünümü olan bu set zarif ve altını seven bayanlarda bir hayli hoş duracağa benziyor. Bu tasarımın da farklı bir konsept kullanan Tekin Seyrekoğlu karanlık gecelerde ışıltıyla parlamak isteyenlere hitab ediyor. Siyahın altınla olan uyumunu çok daha iyi gözler önüne seren Bright koleksiyonunun en çok öne çıkan parçasıysa gerçekten şık ve asil duran kelepçesi benim fikrimce...

Son Olarak Bright Koleksiyonu fiyatlarini merak edenler icin Kolye: 865 TL, Kelepçe: 1262 TL, Yüzük: 538 TL, Küpe: 794 TL olarak belirlenmis...

Hiç yorum yok: