Cengiz Ehliz

Günümüzde sanal ticarete olan ilgi ve online alışveriş furyası giderek artıyor ve bunun da birçok farklı sonuçları ortaya çıkabiliyor. İşte giderek büyüyen sanal pasta payından sizin de bir parça almanızı sağlayan, yeni nesil network sistemleri, artık sizin de internet üzerinden para kazanmanızı sağlıyor.

Cengiz Ehliz de böylesi bir network sistem kurucusu ve sektörde öncü isimlerden birisi olarak dikkat çekiyor. Kurduğu flexkom network sistemi ile çok fazla sayıda kişiye internetten para kazanma ve güvenilir ticaret yapma fırsatı sunan Cengiz Ehliz, sistemin detaylarına dair sorularımıza ise şu şekilde cevap verdi;

“Yurt dışında yaşamaktayım ve Türkiye’de sanal satış ortaklığı modeline göre geliştirdiğimiz flexkom projesi ile hem bireysel hem de toptan satış yapabilecek kişilere farklı bir kazanç kapısı ve bambaşka bir fırsat sunmayı başardık. Sistemimiz dahilinde 3 farklı aşamada para kazanabileceğiz.

İnternetten alışveriş keyfine insanlar alıştıkça daha da bağımlı hale geliyor, birçoğumuz internetten birşeyler satmaya çalışıyoruz farklı sistemler aracılığıyla fakat artık flexkom network sistemi buna son veriyor. Binlerce ürünün bir arada yer aldığı ortak bir network sitesi üzerinden ürünlerimizi satabileceğiz ve bununla birlikte bizim gibi bu çalışmada para kazanmak isteyen kişileri sisteme kazandırabileceğiz. Üç farklı kazanç kapısından ikisi bu şekilde diyebiliriz.

Bir diğer kazanç modelimiz de kobileri sistemimize kayıt etmek şeklinde olacaktır. Bu şekilde kobiler sitemize kayıt olacak ve müşterilerine ürünlerini çok daha kolay bir şekilde ulaştırabilecekler. Cengiz Ehliz‘in burada temel olan kobinin kayıt sırasında para vermemesidir. Sanal pos gibi ayarlar için harcamaları bulunacak olan kobiler, sistemimize kazandırıldıkça sistemimiz de hem daha yaygın hem de çok daha sağlam bir hale gelmektedir.

Cengiz Ehliz, Türkiye’de e-ticaret denildiği zaman akla gelen özel isimlerden birisi olmayı bu ve bundan önceki projeleri ile başarmış görünüyor.

Peki ya siz, Cengiz Ehliz’in kurmus olduğu bu sistemin neresinde yer almayı düşünüyorsunuz?

Kaynak: Cengiz Ehliz Kimdir

Hiç yorum yok: