Assos Pirlanta Kolye, Yuzuk, Kupe Modelleri

Assos Pırlanta Turkiye'nin onde gelen pirlanta firmalarindan bir tanesi. Pırlanta denilince ilk akla gelen firmalardan bir tanesi olan Assos Pırlanta yuzuk, kupe ve kolye modelleri ile yine goz dolduruyor. Bu yazimizda sizlerle paylasacagimiz modern kolye modellerinin yani sira rengarenk kupe, kolye, yuzuk modellerinide bulabilirsiniz. Dilerseniz Assos Pırlanta taki seti seklinde yada dilerseniz ayri ayri kullanabileceginiz pirlanta modellerini fiyatlari ile birlikte bulabilirsiniz.

Yeni sezon ve yeni mevsimde sizde farkli ve isiltili olmayi dusunuyorsaniz Assos Pırlanta modellerinden edinmenizde fayda var.

Assos Pirlanta Modelleri 2011

Assos Pırlanta Kolye, Yüzük, Küpe Modelleri 2011Assos Pırlanta Kolye, Yüzük, Küpe Modelleri 2011

Assos Pırlanta Kolye, Yüzük, Küpe, Modelleri ve FiyatlarıAssos Pırlanta Kolye, Yüzük, Küpe Modelleri ve Fiyatları 2011

Assos Kolye, Yüzük, Küpe Modelleri ve FiyatlarıAssos Kolye, Yüzük, Küpe Modelleri ve Fiyatları

Assos Kolye Modelleri ve FiyatlarıAssos Kolye Modelleri ve Fiyatları

Assos Pırlanta Takı Setleri ve FiyatlarıAssos Pırlanta Takı Setleri ve Fiyatları


Yukarida yeralan Assos Pırlanta kupe, kolye ve yuzuk modelleri ManyaMarka online alisveris sitesi Assos Pırlanta sayfasindan alinsmistir. Dilerseniz yukarida bulunan modeller disinda tum modelleri siteyi ziyaret ederek gorebilirsiniz. Neden ManyaMarka diye soracak olursaniz bunun cevabini kisaca paylasalim.

ManyaMarka'dan yapacaginiz 100 TL uzeri alisverislerde kargo bedava, arkadasinizi davet edince 10 TL kazaniyorsunuz. Kapida odeme ve kredi kartina taksit secenekleri mevcut. Son olarak 150 TL uzeri tum alisverislerde Givenchy ruj hediye.

Sayfa etiketleri: assos pırlanta yüzük fiyatları, assos pırlanta kolye fiyatları, assos pırlanta küpefiyatları, assos pırlanta takı modelleri, assos pırlanta takı setleri

Hiç yorum yok: