Altinbas Pirlanta Kolye Uclari

Moda takılar sürekli değişiyor. Bu yıl da kolyeler moda. Aslında kolye uçları desek daha doğru olur. Tarza ve isteğe göre şekillenebilen kolye uçları çok çeşitli ve estetik. Hatta inanış veya karakteristik özellikteki kolye uçları kadınların uğuru gibi oldu. Altınbaş ın son moda tasarımları, özellikle kolye ve kolye uçları bu seneki modelleriyle klasik olacak gibi.

Altınbaş Kalpli Kolye Uçları
80’li yıllarda takıda kalp motifleri çok kullanılmıştı. Kalpli kolye uçları şimdi yine moda. Sanırım kalpli kolye uçlarının modası hiç geçmeyecek klasik bir kolye ucu. 100 TL

Altınbaş Kalpli kolye ucu Altınbaş Kalpli kolye ucu


Altınbaş Melekli kolye uçları
Bence 2009 da en çok moda olan takı melekli kolye uçları. Melekli kolye uçlarını ünlü aktrislerin bile boyunların hiç çıkarmadıklarını görebilirsiniz.214 TL

Altınbaş Melekli kolye ucu Altınbaş Melekli kolye ucu



Altınbaş denizyıldızı kolye ucu
Altınbaş'ın bu tasarımı çok şık. Beyaz altının etrafına çevrilmiş yeşil altın denizyıldızı şeklinde. 133 TL

Altınbaş denizyıldızı kolye ucu

Altınbaş Nazar Kolye Ucu
Nazar boncukları yıllardır kullanılır. Altınbaş bunun nazar için bile kolye ucu tasarlıyor. İnanışından ve şıklığından geri kalmak istemeyenler için mükemmel bir seçenek. Kalpli ve yuvarlak olan şekilleriyle beyaz ya da yeşil altın seçilebilir.

Altınbaş nazar kolye ucu Altınbaş nazar kolye ucu



Altınbaş Kelebek Kolye Ucu
Altınbaş'ın bütün tasarımları çok hoş fakat özellikle bu kelebek modeline bayıldım. Biri beyaz diğeri yeşil altından oluşturulmuş kelebekler çok uyumlu.

Altınbaş kelebek kolye ucu

Altınbaş'ın en popüler tasarımı
Beyaz ve yeşil altın kullanılarak yapılmış olan bu tasarım altınbaşın 2009 kreasyonundaki en popüler parça. Yukarıdaki tasarımlar günlük kullanıma da uygun olup her türlü giyimle takılabilecekken bu tasarım biraz daha ağır bir model. Altınbaşın bu modeli şıklığı ve altını sevenler için göz doldurucu.

Altınbaşın en popüler tasarımı

Hiç yorum yok: