Bvlgari (Bulgari) Yuzuk Modelleri, Fiyatlari

Sanirim hepiniz duymussunuzdur Bvlgari (Bulgari) yüzükleri. Son aylarda en populer ya da simdinin deyimiyle trend olan yuzukler :)

Bvlgari (Bulgari) yüzükler suan evlenmeyi dusunen ciftlerin ilk tercih ettigi alyans modelleri, tabi illa evlenmek gerekmiyor bir cift Bvlgari (Bulgari) yüzüge sahip olmak icin :) ancak bence Bvlgari (Bulgari) yüzükler gorunus olarak kaba ve hantal duruyor tabi yinede zevk meselesi. Bilmem benim gibi dusunenlerin sayisi fazlamidir ancak Bvlgari (Bulgari) yüzük sevenlerin sayisinin fazla olduguna suphe yok.

Peki bu Bvlgari (Bulgari) yüzükler ne kadar?
Iste bu cok degisken, cunku piyasada gumus, beyaz altin, sari altin, pirlanta, kalin koruklu, ince koruklu vb. sekilde bir cok Bvlgari (Bulgari) yüzük bulmak mumkun; ancak biz bir genel fiyat verecek olursak 35 TL ile 450 TL arasinda bu yuzuklere sahip olabilirsiniz diyebiliriz.

Yukarida verdigim fiyat gumus ve altin Bvlgari yüzük fiyatlari birde bunlara tektas Bvlgari (Bulgari) yüzük eklenmeli, konu tektas olunca fiyat birazda pirlantanin ozelligine gore yukselis gosterecektir.

Suan piyasada 3 tip Bvlgari (Bulgari) yüzük bulunmakta ince, orta ve kalin koruklu. Ince Bvlgari (Bulgari) yüzükler biraz daha zarif duruyor bunu kabul etmeliyim ancak diger iki model gercekten buyuk ve hantal :)

Son olarak bazi Bvlgari (Bulgari) yüzük resimlerini sizlerle paylasmak istiyorum.



Bvlgari (Bulgari) Yuzuk Ornek Resimi 1

Bvlgari (Bulgari) Yüzük Ornek Resimi 1

Bvlgari (Bulgari) Yuzuk Ornek Resimi 2

Bvlgari (Bulgari) Yüzük Ornek Resimi 2


Bvlgari (Bulgari) Yuzuk Ornek Resimi 3

Bvlgari (Bulgari) Yüzük Ornek Resimi 3


Bvlgari (Bulgari) Yuzuk Ornek Resimi 4

Bvlgari (Bulgari) Yüzük Ornek Resimi 4



Bvlgari (Bulgari) Yuzuk Ornek Resimi 6

Bvlgari (Bulgari) Yüzük Ornek Resimi 6

Hiç yorum yok: